Produktion


Vi röker våra produkter enligt gamla traditioner, utan rökaromer eller liknande. De vedeldade ugnarna eldas med alved, alflis och enris för att ge den bästa smaken. Vår anläggning är godkänd för både fisk- och köttproduktion, och rymmer separata beredningsrum och rökrum för kött och fisk. 

Våra produkter återfinns i vår egen delikatessbutik (se Fjälldelikatessen), samt i butiker i framförallt Härjedalen, Jämtland och Dalarna. Flera av våra produkter finns även på menyn hos flera av Funäsfjällens restauranger och kaféer.

Foto: Jocke Lagercrantz

Sedan sommaren 2010 är vi certifierade enligt IP-Livsmedel. Vi har genomgått flera oberoende kontroller av vår livsmedelssäkerhet, hygien, spårbarhet och redlighet, allt för att garantera våra kunder en toppkvalitet på vårat sortiment. 

Produktionskedjan, från råvarans ankomst till den färdiga produktens utlastning, kontrolleras och dokumenteras noggrant. Allt för att ha en så säker livsmedelshantering som det bara går. Läs mer om IP-livsmedel här!